Alle appartementen in de Hofdame toegewezen

De inschrijving voor de 30 koopappartementen in de Hofdame is inmiddels gesloten. De belangstelling voor de appartementen Julie, Catharina, Sophie, Elisabeth en Pauline was overweldigend. De inschrijvers die een optie op één van de appartementen hebben toegewezen gekregen, zijn inmiddels door de makelaars van Vuurtoren | deMakelaars.nl benaderd.

Reservelijst
De geïnteresseerden die geen appartement hebben toegewezen, komen automatisch op de reservelijst. Mocht er dus een plek vrijkomen, dan maak je nog kans op de woning van jouw voorkeur. In je persoonlijke omgeving kun je je voorkeuren nog aanpassen. Je kunt je hier ook afmelden als je niet meer op de reservelijst wilt staan.

Vragen?
Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met de makelaars van Vuurtoren | deMakelaars.nl. Zij staan je graag te woord!

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.