8 maart 2022: verkoopevent de Hofdame

Op dinsdag 8 maart vindt er een verkoopevent plaats. In het voormalig Rabobank kantoor aan de Prinses Irenelaan is iedereen van harte welkom om zich te laten informeren over de Hofdame.

Tijdens het event vertellen de makelaars van Vuurtoren | de Makelaars.nl je alles over de verschillende woningtypes, de bijzonderheden van de woningen, de kleurrijke binnentuin en natuurlijk over het verkoopproces. Uiteraard is er ook een brochure en aanvullende informatie beschikbaar, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen.

Wanneer: Dinsdag 8 maart 2022
Hoe laat: 
16.00 – 19.00 uur
Waar: 
Prinses Irenelaan 6, Weesp (voormalig Rabobank kantoor)
Parkeren: 
Het voormalig Rabobank kantoor heeft beperkte eigen parkeergelegenheid. Wij vragen je om zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen. Mocht je met de auto komen, dan kun je parkeren op de Talmastraat of op de Singel.

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.