• Woningtype Elisabeth in de Hofdame in Weesp

Julie

De meest royale van het stel

Wat een luxe: twee badkamers! De appartementen van type Julie zijn de grootste woningen in de Hofdame en zijn gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping. Via de entree zijn alle ruimtes gemakkelijk bereikbaar. De royale buitenruimte kijkt uit op de groene binnentuin en is bereikbaar via de slaapkamer. De woonkamer heeft aan beide zijdes verdiepingshoge ramen die veel lichtinval creëren. De aparte keuken is vanuit de woonkamer en vanuit de entree bereikbaar en heeft ook twee grote raampartijen. Dit is royaal wonen! Het type Julie is als drie- of vierkamerappartement beschikbaar.

Plattegrond

Deze plattegrond gebaseerd op bouwnummer 35 en is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. De keuken wordt niet standaard meegeleverd.

Klik op de plattegrond om de sfeerplattegrond te vergroten.

Prijzen

De prijzen voor dit woningtype liggen tussen de €735.000,- en €845.000,-*. Kijk voor prijzen per bouwnummer op de woningzoeker.

* De prijs voor dit woningtype is gestegen ten opzichte van de prijs die anderhalf jaar geleden is gecommuniceerd. Dit komt onder andere doordat de bouwkosten zijn gestegen en doordat de warmte- en koudeopslag (WKO) nu bij de V.O.N.-prijs is inbegrepen. Dit betekent aan de ene kant een verhoging van de V.O.N.-prijs, maar aan de andere kant een verlaging van de maandelijkse kosten doordat je deze nu niet hoeft te huren.

Oppervlakte

De oppervlakte voor woningtype Julie is circa 122 – 136m².

Interesse?

Als je interesse hebt kun je je inschrijven op deze pagina. Heb je al een account? Dan kun je meteen inloggen op deze pagina.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Vuurtoren | deMakelaars.nl via nieuwbouw@demakelaars.nl of 0294 43 23 23.

Woningtypes

Woningtype Sophie in de Hofdame in Weesp

Sophie

Vanaf €395.000,-
Circa 70m²
Woningtype Pauline in de Hofdame in Weesp

Pauline

Vanaf €485.000,-
Circa 80 – 95m²
Woningtype Catharina in de Hofdame in Weesp

Catharina

Vanaf €610.000,-
Circa 96 – 107m²
Woningtype Elisabeth in de Hofdame in Weesp

Elisabeth

Vanaf €480.000,-
Circa 82 – 102m²

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.