• Woningtype Elisabeth in de Hofdame in Weesp

Appartement Julie (bnr 2)

Royaal appartement met energielabel A++

Appartement Julie (bnr. 2) op de begane rond van de Hofdame is een heerlijk ruim vierkamerappartement van 136 m2, met zowel vanuit de woonkamer als vanuit twee slaapkamers een schuifpui naar de tuin. Dat is ’s zomers heerlijk wakker worden met de frisse ochtendzon.

Interesse? Schrijf je in >>
Of mail/bel de makelaars: nieuwbouw@demakelaars.nl of 0294 432 323.

Royale woonkamer met open keuken

Het appartement heeft een royale woonkamer, met grote raampartijen aan weerszijden van de woning. Dus volop daglicht. Een semi-open keuken waarin je een fijn kookeiland kunt realiseren zorgt voor een heerlijke plek voor etentjes met familie en vrienden. Vanuit de lichte woonkamer loop je zo de tuin in, die zich uitstrekt over de hele breedte van het appartement – wel 15 meter lang. Dat is uniek in de Hofdame. En vanuit je eigen tuin loop je zo de gezellige groene binnentuin in.

Drie slaapkamers en twee badkamers

Appartement Julie (bnr 2) heeft drie riante slaapkamers, waarvan twee met een eigen badkamer. Een daarvan met een heerlijk ontspannen ligbad. De derde ruimte leent zich ook uitstekend voor thuiskantoor, atelier, sportruimte of speelkamer.

Prijs: €845.000 V.O.N. 

Inspiratieplattegrond

Deze sfeerplattegrond geeft je een idee van de mogelijkheden en inrichting van Julie bouwnummer 2.

Klik op de plattegrond om de sfeerplattegrond te vergroten.

Energielabel A++

Het appartement is zeer goed geïsoleerd, heeft een bodemwarmtepomp en in elke ruimte vloerverwarming die per ruimte in te stellen is. Dat is in de winter behaaglijk warm en in de zomer lekker koel. Het appartement heeft energielabel A++, dat scheelt in energielasten!

Veel mogelijkheden

Appartement Julie biedt veel mogelijkheden voor verschillende doelgroepen: van (oudere) stellen die een ruim begane grond appartement zoeken met ruimte voor de (klein)kinderen tot gezinnen die een woning zoeken met eigen buitenruimte waar de kinderen veilig kunnen spelen.

Wonen in Weesp

De vestingstad Weesp, gelegen aan de Vecht, en onderdeel van Amsterdam, heeft een prachtig historisch karakter. De Hofdame is gelegen aan de rand van het centrum en heeft op loopafstand een groot aantal restaurants, cafés, bijzondere speciaalzaken, een (film) theater en andere voorzieningen zoals een supermarkt en een gezondheidscentrum. Je kunt in Weesp op én aan het water genieten van de prachtige groene omgeving, neerstrijken op een terrasje aan de Vecht of je aansluiten bij één van de vele verenigingen die Weesp rijk is. Zo heb je hier een golfbaan, een roeivereniging, een tennis- en hockeyclub.

Interesse?

Als je interesse hebt kun je je inschrijven op deze pagina. Heb je al een account? Dan kun je meteen inloggen op deze pagina.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Joost of Danielle van de Vuurtoren Makelaars via nieuwbouw@demakelaars.nl of 0294 43 23 23.

Woningtypes

Woningtype Sophie in de Hofdame in Weesp

Sophie

Vanaf €395.000,-
Circa 70m²
Woningtype Pauline in de Hofdame in Weesp

Pauline

Vanaf €485.000,-
Circa 80 – 95m²
Woningtype Catharina in de Hofdame in Weesp

Catharina

Vanaf €610.000,-
Circa 96 – 107m²
Woningtype Elisabeth in de Hofdame in Weesp

Elisabeth

Vanaf €480.000,-
Circa 82 – 102m²

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.