Catharina

Ruime buitenruimte

Catharina heeft een ruime buitenruimte waar je ’s avonds kan genieten van het uitzicht op de binnentuin. Deze vierkamerappartementen zijn ruim en groots opgezet. In de open leefkeuken ontvang je je vrienden aan de grote eettafel waar je avondenlang kan natafelen. En met maar liefst drie slaapkamers zijn deze appartementen ook ideaal voor logés.

Plattegrond

Deze plattegrond gebaseerd op bouwnummer 03 en is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. De keuken wordt niet standaard meegeleverd.

Klik op de afbeelding om de sfeerplattegrond te vergroten.

Prijzen

De prijzen voor dit woningtype liggen tussen de €610.000,-. en €640.000,-*. Kijk voor de prijzen per bouwnummer op de woningzoeker.

* De prijs voor dit woningtype is gestegen ten opzichte van de prijs die anderhalf jaar geleden is gecommuniceerd. Dit komt onder andere doordat de bouwkosten zijn gestegen en doordat de warmte- en koudeopslag (WKO) nu bij de V.O.N.-prijs is inbegrepen. Dit betekent aan de ene kant een verhoging van de V.O.N.-prijs, maar aan de andere kant een verlaging van de maandelijkse kosten doordat je deze nu niet hoeft te huren.

Oppervlakte

De oppervlakte voor woningtype Catharina is circa 96 – 107m².

Interesse?

Als je interesse hebt kun je je inschrijven op deze pagina. Heb je al een account? Dan kun je meteen inloggen op deze pagina.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Vuurtoren | deMakelaars.nl via nieuwbouw@demakelaars.nl of 0294 43 23 23.

Woningtypes

Woningtype Sophie in de Hofdame in Weesp

Sophie

Vanaf €395.000,-
Circa 70m²
Woningtype Pauline in de Hofdame in Weesp

Pauline

Vanaf €485.000,-
Circa 80 – 95m²
Woningtype Julie in de Hofdame in Weesp

Julie

Vanaf €735.000,-
Circa 122 – 136m²
Woningtype Elisabeth in de Hofdame in Weesp

Elisabeth

Vanaf €480.000,-
Circa 82 – 102m²

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.