Sophie

Ruim, licht en groots

Op de kop van het gebouw bevinden zich drie driekamerappartementen van woningtype Sophie. Deze woningen liggen op de eerste, tweede en derde verdieping. Met maar liefst vijf verdiepingshoge ramen aan de voorzijde van de woning komt hier veel licht binnen en voelt het appartement ruim, licht en groots aan. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Hier is het heerlijk thuiskomen na een zomerse avondwandeling langs de Vecht!

Plattegrond

Deze plattegrond gebaseerd op bouwnummer 20 en is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. De keuken wordt niet standaard meegeleverd.

Klik op de plattegrond om de sfeerplattegrond te vergroten.

Prijzen

De prijzen voor dit woningtype liggen tussen de €395.000,- en €425.000,-*. Kijk voor de prijzen per bouwnummer op de woningzoeker.

* De prijs voor dit woningtype is gestegen ten opzichte van de prijs die anderhalf jaar geleden is gecommuniceerd. Dit komt onder andere doordat de bouwkosten zijn gestegen en doordat de warmte- en koudeopslag (WKO) nu bij de V.O.N.-prijs is inbegrepen. Dit betekent aan de ene kant een verhoging van de V.O.N.-prijs, maar aan de andere kant een verlaging van de maandelijkse kosten doordat je deze nu niet hoeft te huren.

Oppervlakte

De oppervlakte voor woningtype Sophie is circa 70m².

Interesse?

Als je interesse hebt kun je je inschrijven op deze pagina. Heb je al een account? Dan kun je meteen inloggen op deze pagina.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Vuurtoren | deMakelaars.nl via nieuwbouw@demakelaars.nl of 0294 43 23 23.

Woningtypes

Woningtype Pauline in de Hofdame in Weesp

Pauline

Vanaf €485.000,-
Circa 80 – 95m²
Woningtype Julie in de Hofdame in Weesp

Julie

Vanaf €735.000,-
Circa 122 – 136m²
Woningtype Catharina in de Hofdame in Weesp

Catharina

Vanaf €610.000,-
Circa 96 – 107m²
Woningtype Elisabeth in de Hofdame in Weesp

Elisabeth

Vanaf €480.000,-
Circa 82 – 102m²

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.