Appartement Pauline (bnr 4)

Licht appartement met energielabel A++

Het ruime driekamerappartement Pauline (bnr. 4) met een woonoppervlakte van ca. 94 m2 ligt op de begane grond aan de Prinses Irenelaan. Dit appartement heeft de entree in de gezellige groene binnentuin én heeft een privé tuin, bereikbaar vanuit de woonkamer. Hier geniet je heerlijk van het ochtendzonnetje.

Interesse? Schrijf je in >>
Of mail/bel de makelaars: nieuwbouw@demakelaars.nl of 0294 432 323.

Royale woonkamer met open keuken

Pauline bnr 4 heeft een royale woonkamer van 45 m2 mét ruime open woonkeuken. Hier plaats je een fijne grote eettafel voor gezellige diners met familie en vrienden. Door de grote ramen aan weerszijden van de woonkamer is het een zeer licht appartement. De deuren naar de tuin bevinden zich naast de keuken, heerlijk open ’s zomers.

Twee slaapkamers

De hoofdslaapkamer van dit appartement is maar liefst 17 m2 en de tweede slaapkamer is 11 m2. Deze is ook perfect in te richten als werk- of logeerkamer.

Prijs: €565.000 V.O.N.

Inspiratieplattegrond

Deze sfeerplattegrond geeft je een idee van de mogelijkheden en inrichting van Pauline bouwnummer 4.

Klik op de plattegrond om de sfeerplattegrond te vergroten.

Energielabel A++

Het appartement is zeer goed geïsoleerd, heeft een bodemwarmtepomp en in elke ruimte vloerverwarming die per ruimte in te stellen is. Dat is ‘s winter behaaglijk warm en in de zomer lekker koel. Het appartement heeft energielabel A++, dat scheelt in energielasten!

Wonen in Weesp

De vestingstad Weesp, gelegen aan de Vecht, en onderdeel van Amsterdam, heeft een prachtig historisch karakter. De Hofdame is gelegen aan de rand van het centrum en heeft op loopafstand een groot aantal restaurants, cafés, bijzondere speciaalzaken, een (film) theater en andere voorzieningen zoals een supermarkt en een gezondheidscentrum. Je kunt in Weesp op én aan het water genieten van de prachtige groene omgeving, neerstrijken op een terrasje aan de Vecht of je aansluiten bij één van de vele verenigingen die Weesp rijk is. Zo heb je hier een golfbaan, een roeivereniging, een tennis- en hockeyclub.

Interesse?

Als je interesse hebt kun je je inschrijven op deze pagina. Heb je al een account? Dan kun je meteen inloggen op deze pagina.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Vuurtoren | deMakelaars.nl via nieuwbouw@demakelaars.nl of 0294 43 23 23.

Woningtypes

Woningtype Sophie in de Hofdame in Weesp

Sophie

Vanaf €395.000,-
Circa 70m²
Woningtype Julie in de Hofdame in Weesp

Julie

Vanaf €735.000,-
Circa 122 – 136m²
Woningtype Catharina in de Hofdame in Weesp

Catharina

Vanaf €610.000,-
Circa 96 – 107m²
Woningtype Elisabeth in de Hofdame in Weesp

Elisabeth

Vanaf €480.000,-
Circa 82 – 102m²

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.