Appartement Elisabeth (bnr 13)

Licht hoekappartement met ruime woonkamer

Appartement Elisabeth (bnr. 13) is een heerlijk driekamerappartement op de tweede verdieping. Met een woonoppervlakte van ca. 102 m2 geniet je hier van een heerlijk ruim én licht huis. De open keuken is geheel naar eigen wens te plaatsen. 

Interesse?

Schrijf je in op deze pagina of mail/bel de makelaars: nieuwbouw@demakelaars.nl of 0294 432 323.

Ontspannen buitenruimte

De ruime woonkamer van maar liefst 39 m2 heeft een heerlijk open woonkeuken. En met plafondhoge ramen aan twee zijden is Elisabeth (bnr. 13) een heerlijk licht appartement. Hier creëer je gemakkelijk een gezellige zit- en eethoek! Je kunt lekker in de zon zitten door de bijna plafondhoge draai-/kiepramen te openen of genieten in de gemeenschappelijke binnentuin. Ook heb je in de parkeergarage onder de appartementen een eigen parkeerplaats.

Ruime slaapkamers

Deze woning heeft twee ruime slaapkamers van circa 16 en 11 m2. Ideaal als werk- of logeerkamer. Ook heb je hier een separaat toilet en een ruime badkamer. 

Energielabel A++

Elisabeth 13 is zeer goed geïsoleerd, heeft een bodemwarmtepomp en in elke ruimte vloerverwarming die per ruimte in te stellen is. Dat is in de winter behaaglijk warm en in de zomer lekker koel. Het appartement heeft energielabel A++, dat scheelt in energielasten!

Prijs: €575.000 V.O.N.

Inspiratieplattegrond

Deze sfeerplattegrond geeft je een idee van de mogelijkheden en inrichting van appartement Elisabeth bouwnummer 6.

Klik op de plattegrond om de sfeerplattegrond te vergroten.

Interesse?

Als je interesse hebt kun je je inschrijven op deze pagina. Heb je al een account? Dan kun je meteen inloggen op deze pagina.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Vuurtoren | deMakelaars.nl via nieuwbouw@demakelaars.nl of 0294 43 23 23.

Woningtypes

Woningtype Pauline in de Hofdame in Weesp

Pauline

Vanaf €485.000,-
Circa 80 – 95m²
Woningtype Julie in de Hofdame in Weesp

Julie

Vanaf €735.000,-
Circa 122 – 136m²

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.