Elisabeth

Toekomstbestendig wonen

De driekamer hoekappartementen van woningtype Elisabeth zijn ruim opgezet. De ruime appartementen zijn 102 m2 groot en kijken uit op de Talmastraat. Je herkent de woningen aan de kenmerkende ronde vorm in de gevel. Dankzij de ruime opzet zijn deze zeer toekomstbestendig; alle binnenruimtes zijn makkelijk te betreden met een rolstoel. Ook stap je zo in de lift naar de verdieping vanuit de parkeerplaats in de half verdiepte parkeergarage. Dat is comfortabel thuiskomen!

Elke woning heeft twee slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en een separaat toilet. De appartementen liggen aan de fijne binnentuin met kleurrijke bloemenhoven waar je in de ochtendzon heerlijk kan genieten van een kop koffie.

Plattegrond

Deze plattegrond gebaseerd op bouwnummer 13 en is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. De keuken wordt niet standaard meegeleverd.

Klik op de plattegrond om de sfeerplattegrond te vergroten.

Interesse?

Als je interesse hebt kun je je inschrijven op deze pagina. Heb je al een account? Dan kun je meteen inloggen op deze pagina.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Vuurtoren | deMakelaars.nl via nieuwbouw@demakelaars.nl of 0294 43 23 23.

Woningtypes

Woningtype Pauline in de Hofdame in Weesp

Pauline

Vanaf €485.000,-
Circa 80 – 95m²
Woningtype Julie in de Hofdame in Weesp

Julie

Vanaf €735.000,-
Circa 122 – 136m²

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.