Appartement Elisabeth (bnr 6)

Licht hoekappartement met energielabel A++

Appartement Elisabeth (bnr. 6) is een heerlijk driekamerappartement op de hoek van het appartementengebouw (begane grond) met een woonoppervlakte van ca. 83 m2. Het appartement heeft een unieke ronde buitenruimte (loggia), waar je heerlijk in het zonnetje zit. Via de gezellige groene binnentuin kom je bij de entree van je appartement.

Interesse?

Schrijf je in op deze pagina of mail/bel de makelaars: nieuwbouw@demakelaars.nl of 0294 432 323.

Ontspannen buitenruimte

De ruime woonkamer heeft een open woonkeuken. En met licht van twee zijden is de Elisabeth (bnr. 6) een heerlijk licht appartement. De buitenruimte is een ontspannen oase, waar je heerlijk buiten kunt zitten in de avondzon. Vanuit de ruime woonkamer én de grote slaapkamer stap je zo naar buiten. Heerlijk om in de zomer de deuren open te zetten, dat geeft een vrij gevoel.

Twee slaapkamers

De grootste slaapkamer heeft een schuifdeur naar de buitenruimte. De tweede slaapkamer is ook makkelijk in te richten als logeerkamer of thuiskantoor. Het appartement heeft een badkamer en separaat toilet. Een ideaal appartement voor een single of (jonger/ouder) stel.

Prijs: €525.000 V.O.N.

Inspiratieplattegrond

Deze sfeerplattegrond geeft je een idee van de mogelijkheden en inrichting van appartement Elisabeth bouwnummer 6.

Klik op de plattegrond om de sfeerplattegrond te vergroten.

Interesse?

Als je interesse hebt kun je je inschrijven op deze pagina. Heb je al een account? Dan kun je meteen inloggen op deze pagina.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Vuurtoren | deMakelaars.nl via nieuwbouw@demakelaars.nl of 0294 43 23 23.

Woningtypes

Woningtype Pauline in de Hofdame in Weesp

Pauline

Vanaf €485.000,-
Circa 80 – 95m²
Woningtype Julie in de Hofdame in Weesp

Julie

Vanaf €735.000,-
Circa 122 – 136m²

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.