Bouwupdate december 2023 | Bouw in volle gang!

De bouw van De Hofdame is in volle gang! Zo voor de kerstvakantie brengen we je nog graag op de hoogte van de laatste stand van zaken. Tijdens de kerstvakantie ligt de bouw even stil, maar op 8 januari hervat Bébouw Midreth de werkzaamheden weer. Naar verwachting worden de eerste appartementen eind 2024 opgeleverd!

Bouwupdate 

De eerste verdiepingsvloer is inmiddels aangebracht en er word hard gewerkt om de techniek op deze vloer aan te leggen. De eerste twee fases zijn afgestort met beton en ook het laatste deel is gestort met een betonpomp vanuit de Talmastraat. Maar dat is nog niet alles, want de galerijen op de eerste verdieping zijn compleet met de essentiële staalconstructies. Rondom het gebouw worden steigers geplaatst en op de eerste verdieping worden kalkzandwanden geplaatst.

Start metselwerk

De komende periode zet het team zich in om de kalkzandsteenwanden op de eerste verdieping af te ronden. Vervolgens wordt met volle kracht vooruit gewerkt aan de ondersteuningen voor de tweede verdieping en de realisatie van deze vloer. Ook wordt de gevelsteiger verder opgebouwd en gedeeltelijk voorzien van steigergaas. Eind januari beginnen we met de voorbereidingen voor het gevelmetselwerk, zoals het plaatsen van de gevelkozijnen en de isolatie van de gevels. Aansluitend start Bébouw Midreth met het aanbrengen van het metselwerk. 

Laatste appartementen!

Er zijn nog enkele appartementen in De Hofdame in verkoop. Wil jij hier komen wonen? Bekijk dan direct het beschikbare aanbod en neem contact op met het team van Vuurtoren | deMakelaars over de nog beschikbare appartementen.

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.