Droomuitzicht over Weesp in Elisbeth 41

Droom jij van een appartement met dakterras dat uitkijkt over het sfeervolle Weesp? Dan is Elisabeth 41 het appartement voor jou! Dit royale driekamerappartement op de derde verdieping aan de Talmastraat is heerlijk licht, ruim opgezet én heeft een eigen dakterras met uitzicht over Weesp.

Royale en lichte woonkamer

De royale woonkamer van maar liefst 45 m2 biedt voldoende ruimte om een comfortabele zithoek te creëren, perfect voor ontspannen avonden met vrienden. Dankzij de hoge ramen baadt de woonkamer in natuurlijk licht, wat een aangename sfeer creëert. De open keuken biedt voldoende ruimte voor een ruime eettafel. Het appartement beschikt over twee slaapkamers van bijna gelijke grootte (13 en 12 m2), een technische ruimte met wasmachineaansluiting, een apart toilet en een fijne badkamer. Dit maakt het een ideale plek voor comfortabel wonen met een prachtig uitzicht.

De binnentuin
De Hofdame krijgt een kleurrijke binnentuin. Dit is dé plek waar je jouw buren ontmoet wanneer de eerste zomerse zonnestralen zich aandienen. Met voldoende zitjes rondom de kleurrijke bloemenperken, kun je hier heerlijk in de luwte van de stad een boek lezen of even een praatje maken met je buren.

Midden in Weesp
De Hofdame ligt aan de rand van het centrum van Weesp, een stad met een prachtig historisch karakter.

Wil je meer weten over dit unieke appartement? Bel direct met team Vuurtoren | deMakelaars via 0294 432 323.

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.