Bouwupdate: De Hofdame krijgt steeds meer vorm

Met het voorjaar in zicht geven we een nieuwe update vanaf de bouwplaats van De Hofdame. De tweede verdieping is nu helemaal klaar en de bouwer is druk bezig met het optrekken van de muren van kalkzandsteen en beton van de tweede naar de derde verdieping. Langs de kant van de Prinses Irenelaan liggen zelfs al de vloeren van de derde verdieping. Op deze vloeren wordt de nodige techniek geïnstalleerd voordat ze worden volgestort met beton. Ook de galerijen aan de binnenplaatszijde, met alle benodigde staalconstructies, zijn al in een vergevorderd stadium.

Wat komt hierna?
De komende tijd wordt De Hofdame verder opgebouwd. De muren van kalkzandsteen en beton van de tweede naar de derde verdieping worden verder opgetrokken en ook de derde verdiepingsvloer krijgt de laatste hand. Om veilig te kunnen werken, wordt er gebruik gemaakt van steigers zodat alles goed bereikbaar is. Ondertussen zijn ze begonnen met het plaatsen van de kozijnen, beglazing, isolatie én metselwerk. Naar verwachting kan er medio april gestart worden met het plaatsen van de dakkappen en daarna gaan ze direct aan de slag met de dakpannen.

Nog enkele appartementen beschikbaar
Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in De Hofdame. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Vuurtoren | De Makelaars via 0294 432 323

De Hofdame is een ontwikkeling van City Development en Menhir Vastgoed.